Музичні новини

Хіпі-стиль та віра в майбутнє в новому треці від CHEEV – “Печаль”

today16 Березня, 2023 145

Background
share close

Молодий виконавець CHEEV презентував оригінальний кліп у стилі хіпі на пісню “Печаль”. Цим треком співак хоче допомогти українцям відрефлексувати зиму, що вже пройшла, і з оптимізмом поглянути в майбутнє.

Нова українська пісня “Печаль” виконавця CHEEV набуває популярності на музичних платформах. Цим хітом співак хоче допомогти українцям відрефлексувати зиму, що вже пройшла, і з оптимізмом поглянути в майбутнє. CHEEV постійно працює над покращенням та збагаченням свого репертуару.

Артист тільки нещодавно з’явився в українському шоубізнесі. Проте він не користується раптовою популярністю, а продовжує працювати, доносити гарну музику до мас, використовувати медійний ресурс на користь перемоги та допомоги країні. Осінню він випустив хіт “Мрієшся”, зимою відзначився участю в благодійному заході на користь дитячої лікарні “Охматдит”.

Люди звертаються до якісної україномовної музики, на неї є високий попит. Зникає цей стереотип, що українська музика – вона якась “не така”, не сучасна, не стильна. Шкода, що для цього мала статись повномасштабна війна, але маємо, що маємо”, – коментує свій стрімкий злет молодий артист.

Слухати пісню CHEEV – Печаль:

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%