Музичні новини

“У бункері здохло пуйло”: Леся Нікітюк переспівала хіт Степана Гіги “Цей сон” (ВІДЕО)

today6 Червня, 2022 2246 7

Background
share close

Після початку війни Леся Нікітюк перекваліфікувалася з телеведучої у волонтерку, але піднімати настрій своїй багатомільйонній публіці не забуває. Зірка потішила ще й фанатів Степана Гіги – переспівала одну з найвідоміших його пісень “Цей сон”.

34-річна Леся Нікітюк випустила колабу з легендою української естради і народним артистом України Степаном Гігою. 4 червня його хіт “Цей сон”, випущений 17 років тому, зазвучав по-новому, пише Шоубіз 24.

Телеведуча заспівала про страшний сон росіян, де на Красній площі – полігон, на Курилах – японці, у Мавзолеї – Степан Бандера, а на федеральних канал – Арестович.

“Сміятися з росіян не набридне, напевно, ніколи, тому що вони регулярно підкидають нові приводи для стьобу. Нова пісня – спроба уявити, що буде з росіянами, якщо втіляться в життя їх найбільші страхи. Ця історія для підняття морального духу українців.

Ми сильні та обов’язково переможемо! І ця пісня заряджена на перемогу! З нами Бог, з нами правда, з нами ЗСУ – всі захисники та захисниці”, – натхненно додала зірка.

Дивіться відео на пісню Леся Нікітюк & Степан Гіга – Цей сон:

 

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%