Музичні новини

Не лише Депардьє: зарубіжні зірки, які відомі дружбою з Путіним

today4 Серпня, 2022 155

Background
share close

Проте, деякі з них після російського вторгнення в Україну засудили дії диктатора РФ

Жерар Депардьє та Леонардо Ді Капріо
Жерар Депардьє та Леонардо Ді Капріо © gettyimages.com
З першого дня російської військової агресії проти України голлівудські актори, режисери та музиканти стали на захист нашої країни і, як і раніше, продовжують утримувати інформаційний фронт, щоб тема масованого обстрілу не зійшла з телеекранів. Але ще не забутий той факт, що деякі з них були помічені у компанії президента країни-окупанта, а також публічно висловлювали йому симпатію, а хтось продовжує це робити досі.

Жерар Депард’є

У 2012 році французький актор Жерар Депардьє, відомий своєю симпатією до Путіна, відмовився від французького громадянства. Таке рішення він ухвалив через надто високі податки на розкіш, які ввели на його історичній батьківщині. А у січні 2013-го актор зустрівся з президентом РФ і йому було надано російське громадянство. Він отримав російський паспорт, квартири у Мордовії та Чечні.

Але якщо Депардьє раніше заявляв про своє захоплення диктатором, то після 24 лютого став різко засуджувати його. Вторгнення Росії на територію України чоловік назвав “шаленим і неприпустимим ексцесом” Путіна. При цьому він наголосив, що російський народ не несе відповідальності за неприйнятні дії своїх керівників.

 

Жерар Депрдьє

Жерар Депрдьє © gettyimages

 

Стівен Сігал

Знаменитий голлівудський актор Стівен Сігал уже не перший рік має російський паспорт. Він, як і Жерар Депардьє, давно громадянин країни-окупанта. У коментарі виданню Fox News Digital зірка американських бойовиків заявив, що дивиться на Росію та Україну як на одну сім’ю і відмовився засуджувати військову агресію РФ на території нашої країни.

До слова, у 2021 році Україна заборонила Сігалу в’їзд на її територію на п’ять років з міркувань національної безпеки.

 

Стівен Сігал © Getty Images

 

Бріджіт Бардо

Франція не догодила не тільки Депардьє, але й секс-символу другої половини двадцятого століття, актрисі Бріджіт Бардо. Вона неодноразово заявляла про те, що “втомилася” від Франції і має намір отримати російське громадянство.

У 2012 році Бардо заявила в інтерв’ю французьким ЗМІ, що вважає ідеальним президентом Путіна.

 

Я вважаю, що він дуже гарний, і щоразу, коли я в нього щось прошу, в принципі він відповідає згодою. Він зробив для захисту тварин більше, ніж наші президенти,

— заявила вона.

 

 

Бріджит Бардо

Бріджит Бардо © instagram.com/welovebrigittebardot

 

Рой Джонс

Рой Джонс, який вже давно не є суперзіркою боксу, отримав паспорт громадянина країни-окупанта у 2016 році. Роком раніше він зустрівся з Путіним і пообіцяв там битися та вивчити мову за рік, відкрити мережу власних шкіл і навіть перевезти родину. Єдине, що він забув згадати, що у США він має величезні борги перед податковими службами. Щодо обіцяного, то він майже нічого не зробив.

 

Рой Джонс

Рой Джонс © gettyimages.com

 

Леонардо Ді Капріо

Не хотілося б, щоб цей актор був героєм нашої добірки, але з пісні слів не викинеш… У 2010 Путін і Леонардо Ді Капріо зустрілися, щоб обговорити популяцію тигрів. В одному зі своїх інтерв’ю другий заявив, що вважає президента РФ “дуже дуже, дуже цікавим”. Крім того, актор розповів, що зачарований російською історією і готовий зіграти не лише Путіна, а й Леніна та Распутіна.

Незважаючи на симпатію диктатору РФ, Ді Капріо зробив пожертву на рахунки кількох гуманітарних організацій, які допомагають Україні під час війни. За інформацією інсайдерів, актор спостерігає за тим, як розвиваються події, та хоче надати підтримку українцям.

Також він ділився у своєму Instagram контактами, як можна допомогти українцям, які постраждали від дій російських агресорів, та оприлюднив серію фото з України – дітей з волонтерами.

 

Леонардо Ді Капріо

Леонардо Ді Капріо © gettyimages.com

 

Міккі Рурк

До російського вторгнення до нашої країни Міккі Рурк відкрито висловлював симпатію Путіну. У 2014 році актор приїжджав до Санкт-Петербургу, щоб відвідати хворих на рак дітей, і під час цього візиту зустрівся з російським диктатором. За словами Рурка, тоді Путін здався йому людиною, “здатною відчувати співчуття”.

Однак зараз Рурк зізнається, що не розуміє, яку мету має президент Росії, напавши на Україну.

 

Міккі Рурк

Міккі Рурк © gettyimages

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%