Музичні новини

Повернення The Weeknd: співак презентував нову пісню та кліп Take My Breath

today6 Серпня, 2021 373

Background
share close

Після серії загадкових натяків у соцмережах The Weeknd випустив кліп на першу пісню майбутнього альбому. Take My Breath — пульсуюча диско-композиція, яка вже готується порвати чарти.

На контрасті з піснею — напружений кліп, в якому Абель тусується у нічному кліпі, де всі танцюють із кисневими масками. Кінцівка натякає на продовження історії в наступних відео, як це було з кліпами на пісні попереднього альбому After Hours, інформує Слух.

Пісня увійде до наступного альбому The Weeknd, який поки не має назви та дати релізу. В інтерв’ю виданню GQ співак розказав, що він завжди хотів записати саме такий альбом і описує його так:

“Квінсі Джонс зустрічає Джоржіо Мородера й заодно записи найкращої-ночі-в-твоєму-довбаному-житті. Це не якась анахронічна диско-музика. Є таке, що певне ретро зараз додають багато де в поп-музиці, але це все — новеньке. Круто”, – сказав співак.

Коротка довідка: Квінсі Джонс — композитор, продюсер альбомів Майкла Джексона Off The Wall, Thriller, Bad.

Джорджіо Мородер — також композитор і продюсер, якого називають “батьком диско”.

Нагадаємо, минулого року The Weeknd випустив альбом After Hours з глобальним хітом Blinding Lights. Попри успіх роботи в чартах і серед критиків, він не отримав жодної номінації на “Греммі”, що спровокувало конфлікт співака з організаторами премії.

Дивіться кліп The Weeknd – Take My Breath:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%