Музичні новини

РОБЕРТ ДАУНІ ЗВЕРНУВСЯ ДО УКРАЇНЦІВ (відео)

today4 Грудня, 2019 233

Background
share close

ЗІРКА “МЕСНИКІВ” РОБЕРТ ДАУНІ НЕОЧІКУВАНО ЗВЕРНУВСЯ ДО УКРАЇНЦІВ.

Актор повідомив, що знімається у новому фільмі.

Відомий голлівудський актор Роберт Дауні, якого компанія Disney висунула на премію “Оскар” за роль у “Месниках”, неочікувано звернувся до українців.

На офіційному YouTube-каналі однієї з кінодистриб’юторських компаній з’явилося 35-секундне відео, у якому 54-річна зірка звернувся до жителів України, щоб повідомити про свою нову роботу у стрічці “Дулітл”.

У ролику актор попросив покликати якусь таємничу Ольгу, щоб передати їй, що він зіграв роль ветеринара Дулітла в однойменному фільмі. Також Дауні заявив, що, на жаль, у фільмі не буде соловейка (як традиційного українського птаха – прим.ред.). Натомість у стрічці з безліччю тварин, за словами Роберта, з’явиться папуга на ім’я Полінезія, який намагатиметься співати як соловей та готувати борщ.

За сюжетом стрічки, доктор Дулітл веде самітницьке життя разом з колишніми пацієнтами: тигром, жирафом, собакою, папугою і іншими тваринами. Раптово життя ветеринара змінюється: він вирушає в подорож на містичний острів в пошуках ліків для тяжкохворої королеви.

Прем’єра стрічки “Дулітл” в Україні запланована на 9 січня.

Зауважимо, що історію ветеринара, який вмів розмовляти з тваринами, в 20-ті роки втілив Г’ю Лофтінг у серії дитячих книг. У 1967 з дитячої книги зробили однойменний мюзикл, а ще за 30 років студія 20th Century Fox створила ремейк картини, де Дуліттла виконав комедійний актор Едді Мерфі.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%