Музичні новини

Рок-гурт “Шабля” презентував нову пісню про українських захисників (ВІДЕО)

today27 Травня, 2023 190

Background
share close

Український рок-гурт “Шабля” випустив нову пісню про оборонців України, яка отримала назву “Слава ЗСУ”. Це перший реліз колективу від початку повномасштабної війни.

Пісня гурту “Браття Українці” вже має понад 16,5 мільйонів переглядів на YouTube, а також визнана офіційним гімном АТО й обрана для стройової батальйоном Національної гвардії України ім. С.П. Кульчицького. Новий сингл також продовжує тематику національного визволення та прославляння воїнів України, повідомляє прес-служба групи.

Пісня “Слава ЗСУ” – це перший реліз гурту від початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої країни. Героїчна музика, чіткий ритм і зрозумілі та близькі кожному українцю слова передають відвагу і незламність тих, хто боронить свою землю від окупанта. 

Автор тексту і музики, фронтмен гурту Вова Гейзер зізнається, що написав пісню дуже швидко і буквально “на одному диханні”.  

“Ця пісня присвячена героїчному українському народу та воїнам Збройних сил України, які не шкодуючи власного життя борються за свободу і територіальну цілісність України. Вона про те, що Перемога вже дуже близько. Адже ми всі хочемо жити в мирі і спокої у своїй країні”, – розповідає Володимир.

Дивіться кліп ШАБЛЯ – CЛАВА ЗСУ:

Нагадаємо, гурт “Шабля” з 2014 року дає концерти на підтримку ЗСУ у військових частинах, полігонах, шпиталях та на передових позиціях. Впродовж 2022-2023 років гурт працює над новим альбомом з символічною назвою “За Україну””, який найближчим часом почує світ. Також “Шабля” готується до концертного туру Європою, Канадою, Австралією та США, метою якого є залучення до співпраці міжнародних благодійних фондів та організацій щодо будівництва реабілітаційного центру для військових.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%