Музичні новини

Стала відомою ймовірна особистість загадкової співачки Клавдії Петрівни

today7 Лютого, 2024 160

Background
share close

Днями українська співачка Klavdia Petrivna стала переможницею премії “Золота Зоря Лірум” у номінації “Дебют року”. Під час вручення нагороди, на сцену вийшла інша, не менш відома артистка.

Отримувати нагороду “Дебют року” від культурного сайту “Лірум” на сцену вийшла 25-річна співачка Маша Кондратенко, відома піснею “Ванька-встанька”. Згодом на сторінках в інстаграмі Маші Кондратенко та співачки Klavdia Petrivna з’явилася спільна публікація з підписом: “Хто це така?”, повідомляє Шоубіз 24.

На сайті “Лірум” зазначили, що Klavdia Petrivna змогла завоювати популярність у тіктоці, при цьому зберігаючи свою анонімність до цього часу.

“Виконавиця опублікувала свої перші пісні у серпні 2023 року на своєму телеграм-каналі. На стримінгових платформах треки вийшли пізніше – у вересні 2023 року, але менше, ніж за пів року Klavdia Petrivna зібрала більш як 400 тисяч щомісячних слухачів на Spotify”,– йдеться у дописі на сайті.

Під час отримання нагороди Маша Кондратенко не сказала, що є співачкою Klavdia Petrivna. Однак ведучий церемонії звертався до неї за псевдонімом.

@masha.kondratenko без комментарів🤫 #машакондратенко #рекомендації #тіктокукраїна #хтоцетака #україна #клавдіяпетрівна ♬ хто це така? – TikTok 2 – Маша Кондратенко

Півтора місяця тому Маша Кондратенко виклала у свій тікток відео, де натякнула, що саме вона є співачкою Klavdia Petrivna. Своє відео співачка підписала рядком із пісні “Я щаслива!”.

@masha.kondratenko Я щаслива! #машакондратенко #тіктокукраїна #хуліганка #рекомендації #україна #нічка #вогник ♬ оригинальный звук – MASHA KONDRATENKO

Klavdia Petrivna запозичила псевдонім від імені персонажки з книги “Записки Кирпатого Мефістофеля” Володимира Винниченка. Наразі найпопулярнішою піснею виконавиці на YouTube є “Знайди мене”, яка має 10 мільйонів переглядів.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%