Музичні новини

Став відомий список номінантів на кращу пісню “Оскар-2022”

today22 Грудня, 2021 313

Background
share close

Американська кіноакадемія оголосила шортліст номінантів на “Оскар-2022” у категорії “Найкраща пісня”. З розширеного списку з 84 пісень до нього увійшли лише 15 робіт.

Серед цікавого — боротьба подружжя Бейонсе та Jay-Z. Співачка написала пісню Be Alive до фільму “Король Річард” про батька тенісисток Серени та Вінус Вільямс, а її чоловік — Guns Go Bang до вестерну “Гірка помста” (The Harder They Fall) від Netflix, повідомляє Слух.

Варто згадати й про пісню Біллі Айліш No Time To Die до однойменної частини фільму про Джеймса Бонда. Крім цього, документальна стрічка Billie Eilish: The World’s a Little Blurry потрапила в номінацію “Найкращий документальний повнометражний фільм”.

Також серед номінантів Your Song Saved My Life від U2 до мультфільму “Співай 2” (SIng 2), H.E.R. з піснею Automatic Woman до драми “Синці” (Bruised), трек Аріани Гранде та Kid Cudi Just Look Up до однойменної комедії від Netflix.

Нагадаємо, церемонія вручення “Оскар-2022” запланована на 27 березня 2022 року. Восени стало відомо, що у номінації “Міжнародний повнометражний фільм” з’явиться стрічка “Погані дороги” української режисерки Наталії Ворожбит.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%