Музичні новини

Stromae заспівав нову пісню L’enfer просто під час інтерв’ю на французькому телебаченні (ВІДЕО)

today11 Січня, 2022 399

Background
share close

4-го березня Stromae випустить перший за дев’ять років альбом Multitude. Нещодавно співак незвично презентував нову пісню з нього — почав виконувати її у прямому ефірі на французькому телебаченні під час інтерв’ю.

Назва пісні L’enfer перекладається як “Пекло” і розповідає про самотність, депресію та суїцидальні думки артиста. Stromae заспівав її під час інтерв’ю на каналі TF1 у відповідь на запитання ведучої, чи допомогла йому музика звільнитися від думок про самотність, інформує Слух.

Через проблеми зі здоров’ям, викликані вакциною від малярії, Поль Ван Авер скасував тур Африкою в 2015 році. Протягом наступних трьох років він майже не з’являвся на публіці та не випускав музику. Повідомлялося, що співак страждав від панічних атак.

У 2018 році Stromae представив 9-хвилинну композицію Defiler для нової колекції свого бренду Mosaert і знову зник з радарів.

У жовтні 2021-го він повернувся з піснею та кліпом Sante, знятим у Києві, а в грудні анонсував альбом Multitude і тур на його підтримку. Влітку музикант виступить на фестивалі Sziget.

Дивіться презентацію пісні Stromae – L’enfer на телебаченні:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%