Музичні новини

Тейлор Свіфт випустила оригінальну версію хіта The Lakes (аудіо)

today25 Липня, 2021 100 1 5

Background
share close

Таким чином співачка відзначила річницю пластинки Folklore

Тейлор Свіфт
Тейлор Свіфт © gettyimages
Американська співачка Тейлор Свіфт, яка побила рекорд The Beatles, випустила оригінальну оркестрову версію бонус-треку The Lakes зі свого альбому 2020 року Folklore. Тим самим зірка вирішила відзначити річницю пластинки.

Оригінальну версію Тейлор опублікувала на ютуб-каналі в суботу, 24 липня. А на сторінці в Instagram співачка поділилася романтичними чорно-білими знімками і повідомила про річницю альбому і виход пісні.

 

Пройшов рік з тих пір, як ми разом втекли з реального світу і уявили себе де-небудь в іншому місці. З високими деревами і солоним повітрям. Де вам дозволено носити мереживні нічні сорочки, які змушують вас виглядати як вікторіанський привид кожен день, і ніхто не буде дивитися в вашу сторону, тому що нікого немає поруч. Це тільки ви, ваша уявна каюта і історії, які ви придумуєте, щоб скоротати час. Щоб подякувати вам за все, що ви зробили для того, щоб цей альбом став тим, чим він був, я хотіла презентувати вам оригінальну версію The Lakes

написала Тейлор Свіфт

Альбом Folklore був проданий в кількості 1 мільйона копій в США в минулому році, після того як він провів кілька тижнів на вершині чарту Billboard 200. У травні платівка отримала премію iHeartRadio Music Awards в номінації кращий поп-альбом 2021 року.

 

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%