Музичні новини

ТНМК презентували кліп “ПМ‘ТЙ” до Дня захисників та захисниць України (ВІДЕО)

today12 Жовтня, 2021 205

Background
share close

Український хіп-хоп гурт ТНМК презентував відеокліп на сингл “ПМ’ТЙ” (Пам’ятай) до Дня захисників та захисниць України. Ця пісня про те, що тримає нас в темні часи – про дію, мрію та любов.

Сингл “ПМ’ТЙ” містить у собі одразу три різні варіації пісні, а відео знято на версію, створену в колаборації з PROBASS ∆ HARDI, повідомляє прес-служба ТНМК в описі під відео.

Кліп було знято у травні 2021 року в місті Щастя, в межах проєкту “Натхнення Сходу”, що реалізує фундація соціальних інновацій “З країни в Україну”. Вперше гурт потрапив до Щастя на початку бойових дій, зігравши для воїнів у бліндажі. Обираючи місто, амбасадорами якого ТНМК мали стати в цьому проєкті, згадали про перший виступ й вирішили повернутися – бо що може бути більш символічним, ніж боротьба за власне щастя?

Вибір міста поєднався і з тематикою пісні – поки світ хитається, всі ми робимо своє, про щось мріємо та когось любимо – на цих трьох черепахах й тримається щастя. І, якою б чорною не ставала темрява за вікном, нам лишається лише діяти, мріяти та любити.

Над відео працювали режисер Віктор Придувалов та оператор Ярослав Пілунський, з якими гурт поєднує багаторічна співпраця. В головній ролі знялася волонтерка та доброволець-парамедик Аліна Михайлова.

Дивіться кліп ТНМК — ПМ‘ТЙ:

“Натхнення Сходу” – це проєкт, покликаний привернути увагу до міст на Сході та Півдні України. 11 українських артистів презентують 11 міст. Фестиваль “З країни в Україну” відбувся влітку 2021 року в Слов’янську, Краматорську, Бахмуті, Дружківці, Добропіллі, Мирнограді, Станиці Луганській, Старобільську, Щасті, Херсоні та Маріуполі.

Проєкт відбувся за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та проєкту USAID “Демократичне врядування в Східній Україні”.

Читайте також:

Гурт Чумацький Шлях записав кавер на хіт ТНМК 1998 року “Зроби мені хіп-хоп”

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%