Музичні новини

Віктор Винник та МЕРІ презентували відео на пісню “Victoria”, яке присвятили Дню перемоги над нацизмом (ВІДЕО)

today6 Травня, 2022 298

Background
share close

Днями Віктор Винник і МЕРІ презентували новий альбом “Так, я з України”, у якому зібрали найкращі соціально-патріотичні пісні з п’яти попередніх платівок. Нині музиканти випустили й відео на пісню “Victoria”, яка також увійшла до платівки.

Уже понад два місяці український народ героїчно боронить свою землю від загарбників. Разом зі збройним опором повстав й опір культурний. Українські виконавці створили вже сотні пісень на тему війни.

Не стоять осторонь культурного фронту й Віктор Винник і МЕРІ. Музиканти нещодавно випустили збірку патріотичних пісень, а зараз відео на композицію “Victoria”. Пісня увійшла до альбому “Кулями Любов…” 2014 року. Проте оскільки тематика і назва твору говорить сама за себе, його внесли і до нового альбому команди.

“Тому що Victoria – це Перемога, і ми неодмінно відстоїмо свою Незалежність у цій війні. Перемогли нацистів, переможемо й рашистів. Слава Україні! Смерть ворогам!”, – повідомляє прес-служба колективу.

Дивіться відео Віктор Винник і МЕРІ – Victoria:

Як відомо, 8 травня – День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у якій Україна постраждала чи не найбільше. Адже саме наша земля стала театром бойових дій між двома антилюдськими імперіями – тоталітарним СРСР та нацистською Німеччиною.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%