Модна шафа

10 способів виглядати в офісі стильно цієї зими (фото)

today23 Грудня, 2021 663 1 5

Background
share close
       Хтось вже зовсім забув, як виглядає його офіс і звик працювати віддалено, хтось цей офіс практично і не покидав, а хтось тільки починає виходити на роботу та проводити зустрічі та наради не онлайн. Що ж вдягати в офіс взимку? Як узагалі сьогодні одягаються на роботу? Які базові речі купити, щоб луки вийшли комфортними та стильними?
      Модна Шафа підібрала для тебе офісні тренди 2022, в яких ти почуватимешся комфортно, а виглядатимеш стильно і по-діловому. Звісно ж, у кожному офісі свої правила та вимоги, своя обстановка, залежно від діяльності. Тож, читай рекомендації, дивися фото та намагайся створювати образи, які підійдуть саме тобі.

  1. В’язаний жилет. У сезоні зима 2021-2022 в’язані жилетки, та й в’язані речі загалом неймовірно популярні. Особливо в ціні речі handmade. Одягай в’язану жилетку на об’ємну сорочку, сукню або поекспериментуй із комбінаціями. Що, якщо жилетку спробувати надіти на тонкий жакет або під сукню-комбінацію? Нехай ідеї, на перший погляд, здаються неймовірними, але ти точно знайдеш щось цікаве.
  2. Светри. Не списуй їх з рахунків, навіть якщо у тебе в офісі дуже тепло. По-перше, светри бувають тонкі, по-друге, зі светрами виходять круті багатошарові образи. Ти можеш надіти тонкий вовняний светр із джинсами, діловими брюками, спідницями, сукнями. Светр завжди можна заправити в спідницю-олівець і зробити хід конем.
  3. Діловий костюм із грубими черевиками. Не можна просто взяти та надіти діловий костюм в офіс у 21 столітті. Спробуй поекспериментувати та створити офісний лук із невеликим нальотом гранжу. Нехай як яскрава деталь виступлять черевики на грубій “тракторній” підошві. Твій образ все ще залишиться діловим, але стане сучасним.
  4. Сорочка або гольф із в’язаною спідницею. Ти надійно захистиш важливі частини свого тіла теплою спідницею, а верх вибирай за своїм бажанням — сорочка, шовкова блуза, гольф. В’язання спідниця будь-якого фасону та будь-якої довжини відмінно поєднується із взуттям і на підборах, і на низькій підошві.
  5. Багатошаровий образ. Ідеальний варіант, коли не розумієш, як зміниться погода протягом дня. Комбінацій безліч — це можуть бути джинси або штани, сорочка, гольф та жакет; світшот, жакет та спідниця; джинси, толтовка та жакет.
  6. Трикотажні костюми. Для роботи в офісі взимку ідеально підійдуть трикотажні костюми із брюками чи спідницями. Бери набір базових відтінків, щоб потім ти могла комбінувати верх і низ окремо з рештою речей з твого гардеробу.
  7. В’язана сукня. Це тепло та красиво. На в’язану сукню завжди можна накинути жакет, прикрасити його ниткою перлин або крупними ланцюгами. Взагалі, величезний плюс суконь — те, що не потрібно вигадувати якісь комбінації. На зиму купи собі одну об’ємну сукню з грубою в’язкою та одну тонку вовняну. З базових кольорів — чорний, сірий, бежевий, білий.
  8. Додай кольори. Сьогоднішня офісна історія не про нескінченні сірі та тьмяні відтінки, в яких ти зливатимешся з такою ж сірою обстановкою за вікном. Додай трохи кольору у свій офісний образ. Нехай це буде яскравий жакет або сорочка, в’язаний жилет або яскраве взуття. Образ може повністю з кольорових речей — просто підбери не кричущі відтінки, які будуть гармонійно між собою поєднуватися.
  9. Аксесуари. Додай до свого образу трохи аксесуарів. Напевно, в твоїх скриньках зачекалися свого виходу гарні сережки-люстри або масивні браслети, які можна надіти на светр. Розбавити стриманий офісний образ і зробити його більш легким та романтичним допоможуть стрічки на голові. Зав’яжи на волоссі бант із замшевої тканини або пов’яжи атласну стрічку, як обруч. Шарма образу додасть звичайний берет, у якому ти сміливо можеш сидіти у кабінеті.
  10. Сумка для пляшки з водою. Останні кілька сезонів світові дизайнери додають до своїх образів у колекціях невеликі сумочки з багаторазовими пляшками для води чи смузі. Навіщо тобі щоразу брати пластиковий стаканчик, коли ти можеш носити воду у своїй тарі та при цьому виглядати ще й стильно? Стильно, екологічно та корисно для здоров’я!

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Atlantic-Pacifi

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Carolyn

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/DillerYourself

 

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Elena

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Jess Keys

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Kelsey Bucci

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Linda Ervin

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/MétaFormose

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/NOWFASHION

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Pumps & Push-Ups

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Streetstylis

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/stylesightspotlight

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Stylish Petite

Модний одяг в офіс

Що носити в офіс взимку  © pinterest.com/Vogue

Модний одяг в офіс

Слухай “Модну Шафу” в  ефірі “Західного Полюсу”  щочетверга об 11-40, слідкуй за трендами разом із нами!

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%