Світське життя

Як знаменитості відсвяткували Великдень 2021 (фото)

today5 Квітня, 2021 68

Background
share close

У неділю, 4 квітня, світові зірки святкували Великдень. Дивимося, як це було:

 

Вчора, 4 квітня, християни західного обряду, серед яких і світові знаменитості, святкували Великдень. Всі з них проводили час із сім’єю, насолоджуючись ласощами і традиційними розвагами. На своїх сторінках в соціальних мережах вони ділилися з шанувальниками подробицями святкування і життєрадісними фото.

Давайте подвимось, як селебріті привітали свою аудиторію з Великоднем, а також чим займалися у цей день. Кролики, яйця, домашні посиденьки та яскраві фотосесії, дивись у нашому матеріалі.

  •  Кейт Міддлтон і принц Вільям

Королівське подружжя поділилося в соцмережі святковим роликом, на якому шанувальники побачили шоколадне яйце з написом “Зі святом Великодня”.

 

Принц Чарльз

Герцог Уельський своєю чергою записав звернення до народу, в якому привітав зі світлим святом.

 

 

Сім’я Бекхемів

Великдень цього року для зіркової сім’ї видався особливим, адже за святковим столом вдалося зібрати всіх близьких. Девід і Вікторія Бекхем провели цей день у Маямі з дітьми. До них також приєдналися Бруклін і Нікола Пельтц, які нещодавно заручилися.

 

 

На честь свята Вікторія Бекхем поділилася зворушливим сімейним знімком, на якому вони позували з традиційними атрибутами католицького Великодня.

 

 

Сара Джессіка Паркер

Акторка не стала сама фотографуватися, але показала шанувальникам святкові крашанки, які оздоблювала зі своїми дітьми.

 

Вони все ще хочуть робити це, і кожен раз це для них сюрприз,

поділилася Сара Джессіка Паркер.

 

 

Шакіра

Популярна співачка не була багатослівна, однак порадувала шанувальників відео з білим кроликом. Вона побажала своїй аудиторії щасливого Великодня.

 

 

Кім Кардашьян

Телезірка поділилася з аудиторією зворушливими сторіс, на яких позувала зі своїми малюками. Кім також розмістила знімок, де донька шукає крашанки, а в самому профілі поділилася серією фото в жовтому спортивному костюмі, побажавши аудиторії щасливого Великодня.

 

 

Кайлі Дженнер

Знаменитість рівно так само як і сестра ділилася з фоловерами святковими сторіс в Instagram, а після на сторінці розмістила добірку кадрів, на яких донька Стормі збирає крашанки.

 

 

Єва Лонгорія

 

 

Джіджі Хадід

 

 

Періс Хілтон

 

 

Різ Візерспун

 

 

Орландо Блум

 

 


 

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%