Війна в Україні

“Нам своє робить”: Вийшов тизер документального фільму про гумор на фронті (ВІДЕО)

today2 Травня, 2024 13

Background
share close

Об’єднання незалежних кінематографістів “Вавилон’13” представило тизер документального фільму “Нам своє робить”.  Стрічка досліджує гумор на українському фронті.

Український режисер Костянтин Кляцкін (“Крим, як це було”, “Мистецтво в країні війни”) зняв новий документальний фільм “Нам своє робить”. Тизер оприлюднили на YouTube-каналі “Вавилон’13”, повідомляє Еспресо.

“Наприкінці 2023 року ми проїхали тисячі кілометрів, питаючи військових: чи можна жартувати на війні? 17-та окрема танкова бригада, медична служба Інтернаціонального легіону, група “Тора” та група “Молота” розповіли нам про те, як гумор допомагає у воєнному побуті”, – зазначили творці фільму.

Над документальною стрічкою працювали оператор-постановник Павло Липа, продюсер Сергій Малярчук, звукорежисер Василь Явтушенко та композитор Роман Вишневський. Фільм створений студією DocNoteFilms, яка почала свій документальний шлях у 2013 році в рамках проєкту “Вавилонʼ13”.

“Різні ділянки фронту, різні підрозділи, різні спеціальності та досвід – але спільне розуміння, що саме гумор допомагає переживати найбільші навантаження та триматися стійко та вперто”, – додали кіноматографісти.

Документальний фільм “Нам своє робить” вийде в середині травня на YouTube-каналі “Вавилон’13” та на Суспільному. Проєкт створено за підтримки Українського ветеранського фонду.

Дивіться тизер фільму НАМ СВОЄ РОБИТЬ:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%