Війна в Україні

Зірка серіалу “Район Беверлі Гіллз” записала відеозвернення на підтримку українців

today2 Квітня, 2024 36

Background
share close

Американська акторка Габріель Картеріс, яка грала у популярному серіалі “Беверлі Гіллз, 90210”, висловила підтримку українцям у новому відеозверненні. Також вона розповіла своїм шанувальникам, як вони можуть підтримати Україну.

Акторка Габріель Картеріс, найбільш відома за роллю Андреа Цукерман у драматичному серіалі 1990-х “Район Беверлі Гіллз”, підтримала Україну у розвʼязаній Росією повномасштабній війні. Її оприлюднили на платформі UNITED24, повідомляє Еспрессо.

“Я тут, щоб звернутися до українського народу. Я хочу, щоб ви знали, що ви не самі. Люди в усьому світі бачать, з якою хоробрістю і силою ви боретеся, захищаючи наші спільні цінності – демократію та свободу”, – заявила Картеріс.

Вона закликала своїх шанувальників з інших країн підтримати Україну та пояснила, яким чином це можна зробити.

“Людям в усьому світі, які бачать це відео: благаю вас, зверніться до своїх лідерів. Будьте з нами і допоможіть зупинити це безумство, поки ще не пізно. Ви запитаєте: “Як допомогти?”. Ви можете жертвувати кошти на українські ініціативи, такі як UNITED24. Разом ви можете допомогти покласти край корупції та репресивному режиму, який контролює Росію і загрожує миру в усьому світі. Якщо не зараз, то коли? Якщо не ми, то хто? Дякуємо вам”, – додала акторка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNITED24 (@u24.gov.ua)

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%