Війна в Україні

“Зроблено в Україні”: Кабмін затвердив зображення торговельної марки

today29 Лютого, 2024 37

Background
share close

Кабінет міністрів України ухвалив постанову щодо популяризації товарів вітчизняного виробництва. Усі українські підприємства зможуть використовувати офіційну марку “Зроблено в Україні”.

Влада прийняла постанову про затвердження зображення торгової марки “Зроблено в Україні”. Про це повідомляє урядовий портал.

Рішення має на меті популяризацію товарів українського виробництва, сприяння збільшенню внутрішнього попиту на товари національного виробника, підвищення рівня загальної обізнаності української спільноти про національного виробника.

Кабінет Міністрів України постановляє: погодитися з пропозицією Міністерства економіки щодо затвердження зображення торговельної марки, – йдеться у тексті постанови.

Міністерство економіки має забезпечити подання заявки на державну реєстрацію торговельної марки, а також розробити та затвердити технічний стандарт (брендбук).

Варто зазначити, що використання зображення торговельної марки державними органами, підприємствами, установами незалежно від форми власності здійснюється на безоплатній основі.

'Зроблено в Україні' - фото 538406

“Зроблено в Україні” / КабМін
  • Нагадаємо, що напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що для того, аби підтримати підприємців, в Україні розроблять програму кешбеку. Бізнесу повертатимуть частину коштів від придбання вітчизняних товарів і послуг.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%