Новини

Visit Ukraine змінився на портал підтримки та службу допомоги 24\7

today23 Березня, 2022 102

Background
share close

Visit Ukraine, який до війни працював як всеукраїнське об’єднання у сфері туризму з інформаційним порталом для іноземних туристів, що подорожують Україною, та українців, які планують подорож за кордон, перетворився на портал допомоги.

Українські та іноземні громадяни, незалежно від країни перебування, можуть отримати важливу інформацію з огляду на те, що в нашій країні наразі війна. Портал на зв’язку 24/7, на 4х мовах, працює гаряча лінія на всіх каналах зв’язку: за телефоном, у месенджерах та в онлайн-чаті.

Зараз Visit Ukraine фокусується на відповідях на життєво важливі питання:

  • Де знайти допомогу? Прихисток, транспорт, евакуація з небезпечних зон, виїзд закордон та інформація для  біженців.
  • Як діяти в критичних ситуаціях? Докладні інструкції, корисні посилання та контакти.
  • Чим я можу допомогти Україні у боротьбі? Поради та контакти для співвітчизників й іноземців.

Останні новини, важливі звернення української влади та реакція світу на події, інформація з комерційного, громадського та гуманітарного сектору у розрізі оголошеного воєнного стану. Тільки актуальне, корисне, перевірене – у блозі VisitUkraine.Today. Усі матеріали оперативно готуються, спираючись на запити, що надходять.

З 24 лютого на гарячу лінію Visit Ukraine поступило 11,5 тисяч звернень за чатами – у середньому це більше 600 на день. Колл-центр прийняв приблизно 450 дзвінків. Це майже 30 щоденно. Відповідають на них більше 10 кваліфікованих консультантів, що тримають руку на пульсі юридичних, гуманітарних, економічних аспектів перебігу війни та нагальних потреб громадян України й світу.

Команда Visit Ukraine уже пожертвувала на допомогу ЗСУ та територіальній обороні понад 150 000 грн. І буде продовжувати підтримувати свою країну й грошима, й словом, й конкретною консультаційною допомогою.

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%