Новини кіно та ТБ

Джонні Депп може повернути роль капітана Джека Горобця

today21 Червня, 2024 34

Background
share close

Мало хто буде сперечатись, що на харизмі та таланті Джонні трималась вся франшиза.

Джонні Депп може повернути роль капітана Джека Горобця: про це мріють продюсери
Джонні Депп готується до тріумфального повернення в Голлівуд після того, як його роками “кенселили” через суд з акторкою Ембер Герд. На хвилі новин про перезапуск “Піратів Карибського моря” фанати міркують, чи поверне собі Джонні роль капітана Джека Горобця. І схоже, що продюсери не проти!

В інтерв’ю DailyMail.com сценарист і продюсер франшизи Террі Россіо розповів, що тепер, коли Депп виправився, його вітатимуть у фільмах з розпростертими обіймами.

Кадр з фільму 'Пірати Карибського моря 5' - фото 619780
Кадр з фільму “Пірати Карибського моря 5” / Disney Enterprises, Inc.

63-річний Россіо заявив, що кастинг суперечливої голлівудської зірки не є проблемою для сиквелу. Куди більш важливий момент – це пошук правильного сценарію, партнерів по фільму та фінансів для відродження франшизи Disney.

ДЖОННІ – УЛЮБЛЕНИЙ АКТОР. Я Б НАВІТЬ НЕ ВАГАВСЯ ЩОДО ДЖОННІ ДЕППА. ВІН НЕ Є ПРОБЛЕМОЮ. ПИТАННЯ В ТОМУ, ЧИ Є ІСТОРІЯ ВАРТІСНОЮ? ЧИ ХОРОШИЙ СЦЕНАРІЙ? ЧИ МОЖЕ ВІН БУТИ ДОБРЕ ЗРЕЖИСОВАНИЙ? ЧИ МОЖНА РОЗВ’ЯЗАТИ ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ? ОСЬ У ЧОМУ ПИТАННЯ. ПИТАННЯ НЕ МАЄ НІЧОГО СПІЛЬНОГО З ДЖОННІ, – КАЖЕ ПРОДЮСЕР.

Ба більше, Россіо додав, що Disney варто було б не лише звернути увагу на Деппа, але й спробувати повернути основний акторський склад з оригінального дебютного фільму про піратів.

Але поки що це лише мрії. Сам Депп змінив акторську кар’єру на крісло режисера. Його фільм “Моді” може потрапити на Венеційський фестиваль.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%