Новини кіно та ТБ

Стала відомою дата виходу фільму “Я, “Побєда” і Берлін” (ТРЕЙЛЕР)

today5 Січня, 2024 169

Background
share close

Комедію за однойменною повістю Кузьми Скрябіна “Я, “Побєда” і Берлін” покажуть на великих екранах 21 березня 2024 року. Автори фільму представили фінальний трейлер стрічки.

У 2006 році музикант Андрій Кузьменко (“Скрябін”) видав свою першу книгу — історію про музиканта, який з другом подорожує до Німеччини на старій машині. У 2020 році почалися зйомки фільму за її мотивами, який мали презентувати в березні 2022. Через повномасштабну війну прокат відклали, повідомляє Слух.

“Цей фільм ми створювали з безмежною любовʼю та глибокою повагою. І попри всі перешкоди, нарешті частинка наших сердець знайшла шлях до глядача. Ми мрійники, не менш віддані та натхненні, ніж наш Кузьма, і наше бажання — щоб якомога більше людей дивилось якісне українське кіно. Наша перемога ще попереду, але зараз, за допомогою “Побєди”, ми хочемо подарувати вам мить радості й світла”, — прокоментувала довгоочікуваний анонс прокату режисерка Ольга Ряшина (“Секс і нічого особистого”).

Особливістю “Я, “Побєда” і Берлін” є його саундтрек  — 16 українських гуртів і артистів переспівали пісні “Скрябіна” на новий лад. Серед них Джамала, MONATIK, Wellboy, ADAM, Тіна Кароль та інші. Частина каверів вийшла у 2021–2022 роках, частина вийде згодом.

За сюжетом фільму, за три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій “Побєді”, щоб обміняти її в колекціонера на шестисотий “Мерседес”. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям із гурту — встигнути на виступ. Уже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом.

Ролі зіграли українські актори Іван Бліндар (“Коли падають дерева”, “Сквот32”), Володимир Гева (“Мій хлопчику”) та Марія Стопник (“Секс, інста і ЗНО”).

Дивіться трейлер фільму Я, “Побєда” і Берлін:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%