Новини кіно та ТБ

У мережі з’явилася перша серія мультсеріалу про пса Патрона (ВІДЕО)

today9 Січня, 2023 76

Background
share close

На YouTube опублікували першу серію українського мультсеріалу “Пес Патрон” від студії Plastic Bag. У ньому йдеться про пригоди пса-сапера під час повномасштабної війни в Україні.

У серії “Зруйнований міст” головний герой розповідає другові, коту Тому, про свій робочий день і розмінування мосту, пише Слух.

Режисерка серіалу — Анастасія Фалілеєва, авторка ідеї та сценаристка — Саша Рубан. Ролі озвучували актори Михайло Карпань та Дмитро Гаврилов, комік Василь Байдак і блогер Влад Шевченко.

Героїв майбутніх серій озвучили Надя Дорофєєва (DOROFEEVA), Олексій Завгородній (POSITIFF), Даша Астаф’єва та Тарас Стадницький (“V.I.P. Тернопіль”).

Музику для тизеру мультсеріалу написав Дмитро Шуров (Pianoбой). Саундтреком став адаптований під сюжет хіт про пса Патрона гурту Karta Svitu, який вийшов у серпні 2022 року. Фронтмен колективу Іван Марунич привітав глядачів із прем’єрою:

“Щиро радію, що тепер дітлахи мають можливість зростати ще й на новому українському унікальному контенті. Анімація — справа дуже складна і скрупульозна, тож давайте привітаємо команду й всіх причетних переглядом і підпискою”.

Дивіться першу серію мультсеріалу “Пес Патрон”:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%