Музичні новини

10 кращих пісень Євробачення-2023, які варто додати у плейлист (СПИСОК)

today15 Травня, 2023 485 1

Background
share close

Цими вихідними у Ліверпулі відгримів фінал Євробачення-2023, на якому перемогла представниця Швеції, а українськой гурт TVORCHI зайняв шосте місце. Пропонуємо список кращих композицій пісенного конкурсу, які не залишать вас байдужими.

Пісенний конкурс досі є однією з найцікавіших тем для обговорень у мережі. В першу чергу, цей захід знайомить людей з новими піснями та цікавою музикою, пише Уніан.

Ось перелік із 10 найкращих пісень з Євробачення, які можуть вам сподобатися.

Loreen – Tattoo

Переможниця Євробачення вразила багатьох своєю чуттєвою піснею. І хоча не обійшлося без скандалів, адже співачку звинувачують у плагіаті, її трек вже став хітом.

Noa Kirel – Unicorn

Співачка, яка представила на конкурсі Ізраїль, “запалила” сцену. Цей трек точно лунатиме звідусіль, мелодична пісня вже зібрала чимало прослуховувань.

Marco Mengoni – Due Vite

Чуттєва пісня італійського співака пробирає до мурашок. Вона допоможе вам налаштуватися на правильний настрій і подумати про щось хороше.

Käärijä – Cha Cha Cha

Виступ співака з Фінляндії став одним з найяскравіших. Спочатку пісня здається трохи дивною, проте вже на приспіві ви не зможете всидіти на одному місці, вона дуже ритмічна!

TVORCHI – Heart Of Steel

Український гурт доторкнувся до самого серця. Їхня пісня надихає не здаватися, вірити, боротися та завжди не втрачати надії.

Voyager – Promise

Рок-музиканти з Австралії підкорили глядачів не тільки цікавою піснею. Голос соліста гурту приголомшує, він зачарує вас з першої ноти, проте згодом вразить брутальністю.

Gustaph – Because Of  You

Мелодична та позитивна пісня від артиста з Бельгії ідеально підійде для подорожей. З нею ви точно не засумуєте.

Teya & Salena – Who The Hell Is Edgar?

Незвичайний трек від співачок з Австрії вразить вас ритмічною мелодією. Під час приспіву голоси дівчат стають однією мелодією.

Blanca Paloma – Eaea

У пісні співачки з Іспанії є щось магічне. Традиційні мотиви отримали нове життя, від них ніби закипає кров.

Blanka – Solo

Цей трек від польської співачки ви точно почуєте ще не один раз. Весела мелодія, модні ритми – класичний хіт, який не дозволить вам сумувати.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%