Музичні новини

Британці Bring Me The Horizon представили вже другий кліп, знятий у Києві (ВІДЕО)

today21 Вересня, 2021 60

Background
share close

Успішний рок-гурт з Британії Bring Me the Horizon випустив кліп, знятий в Києві. Це відео на пісню DiE4u. У ньому звучить українська мова, адже героїнею постановки стала наша модель Аліна Знахаренко.

Прем’єра нового кліпу Bring Me the Horizon відбулась у четвер, 16 вересня. Попри те, що режисером виступив фронтмен колективу Олівер Сайкс, локацією для зйомки став один із нічних клубів Києва, пише Showbiz 24.

За сюжетом, столичний заклад став секретним місцем для вечірки вампірів, куди навідуються мисливці на вампірів. У відео видно, що герої заходять у двері, над якими засвітився напис українською – “бордель”.

Дорогою до танцполу мисливці на вампірів спілкуються українською мовою. Фани Bring Me the Horizon з усього світу можуть почути такі фрази:

  • “Що ми знову тут робимо?”;
  • “Бізнес”;
  • “Це приватна вечірка”;
  • “Він мене чекає”;
  • “С*чий потрох”.

Дивіться кліп Bring Me The Horizon – DiE4u:

У відео на пісню DiE4u знялась українська модель Аліна Знахаренко. У своєму профілі в інстаграмі дівчина зізналась, що Bring Me the Horizon – її кумири, тому вона безмежно щаслива попрацювати з ними. Як з’ясувалось, манекенницю спочатку відібрали на кастинг, а лише тоді вона дізналась, що це за британський гурт.

“У мене перевернулося все! Затремтіли коліна і спітніли долоні. “Сам Олі, якого я слухаю з 15 років буде робити мені проби? Дивитиметься на мене? Хоч би не зганьбитися”, – подумала я, – пригадує Аліна Знахаренко.

Нагадаємо, кліп на пісню DiE4u – це не перше відео, яке гурт Bring Me the Horizon зняв в Києві. Їхня дебютна робота в Україні вийшла 2018 року. Це ролик на пісню Mantra, який зняли у Жовтневому палаці, що в Києві.

Дивіться кліп Bring Me The Horizon – MANTRA:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%