Музичні новини

Це сталося: В мережі з’явився спільний трек Тіни Кароль та репера Snoop Dogg (ЛІРИК-ВІДЕО)

today28 Серпня, 2020 125

Background
share close

Українська співачка Тіна Кароль та американський репер Snoop Dogg презентували спільну композицію “Blow Your Mind”. Продюсером та аранжувальником синглу виступив R&B-виконавець Luca Dayz.

Прем’єра довгоочікуваного lyric-video відбулася у п’ятницю, 28 серпня, на ютуб-каналі Privilege RnB. Через пандемію коронавірусу Тіна Кароль і Snoop Dogg не знімали кліп. Зірка зазначила, що в сучасних умовах “кривлятися в скайпі” обоє не хотіли, пише сайт 24 Lifestyle.

Прихильники виконавиці після анонсу не могли дочекатися виходу треку, тож вже засипали співачку в коментарях приємними коментарями.

“Пісня качає. Молодець, Тіна, що не боїшся експериментувати”, “Це нереально круто”, “Мені дуже подобається”, “Це трек року”, “Оце рівень, молодчина”, “Тіна, це просто бомба”, – пишуть прихильники в коментарях.

Тіна Кароль нещодавно зізналась, що впродовж своєї кар’єри багато працювала над тим, щоб українські виконавці були конкурентноспроможними на західному ринку, а не лише на Батьківщині.

“Я сиділа вдома, задзвонив телефон. І мені говорять, що у нас для тебе чудова новина, у нас буде співпраця зі Snoop Dog. А потім мені кажуть, у тебе є одна година, щоб записати свій шматок, вигадати музику, слова і так далі,” – поділилась артистка.

Слухайте пісню Luca Dayz ft. Snoop Dogg, Tina Karol & LOE – Blow Your Mind:

 

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%