Музичні новини

Дивіться новий кліп KRUTЬ на чуттєву пісню “Вір мені” (ВІДЕО)

today27 Листопада, 2023 79 1

Background
share close

Українська виконавиця KRUTЬ (Марина Круть) випустила нову пісню про кохання “Вір мені”. Ніжну композицію музикантка доповнила чорно-білим кліпом.

Марина розповідає, що текст пісні написала за 15 хвилин, а кліп зняли за дві години. У відео музикантка прогулюється затишними вулицями Львова — розмиті кадри та чорно-білі кольори нагадують старі кінофільми, пише Слух.

Артистка зазначає, що це дуже особиста пісня про стосунки між чоловіком і жінкою. “Вір мені” пронизана болем і бажанням достукатись до партнера.

“Я давно не пишу пісень про любов , а якщо і пишу — то не викладаю їх, залишаю у довгому ящику, але “Вір мені” була настільки красива, що я вирішила все ж її показати людям. Тому скажу свою улюблену фразу на тему любовних рефлексій: люди йдуть, а пісні залишаються”, — коментує Марина.

Над піснею вона працювала разом із Іваном Клименком (лейбл ENKO). Це їхня друга спільна робота: першою була композиція “Пряля”, що вийшла у вересні 2023 року й оригіналом якої була українська народна хорова пісня.

Дивіться кліп KRUTЬ – Вір мені:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%