Музичні новини

Джеррі Гейл святкує свій день народження новою піснею “ЗДН” (ВІДЕО)

today21 Жовтня, 2021 399

Background
share close

21 жовтня Jerry Heil святкує день народження. Співачка гучно привітала себе з 26-річчям – випустила пісню ЗДН. Ефектний кліп на трек вона зняла з героями 1 сезону “Холостячки” та Павлом Зібровим.

Улюблениця молоді Jerry Heil часто дивує публіку нестандартними вчинками. Її день народження не став винятком. Не чекаючи поздоровлень друзів і колег, вона привітала себе сама. Співачка презентувала святкову пісню ЗДН, пише Шоубіз 24.

У кліпі на запальний трек артистка повторила шлях Г’ю Гефнера – засновника чоловічого журналу Playboy, довкола якого завжди було багато жінок. За сюжетом 60-річна Jerry Hefner живе в Межигір’ї – колишній резиденції Януковича.

Вона має всі блага і найкращих чоловіків поруч, тому знімає шоу “Холостячка” з Григорієм Решетником просто в себе вдома. Крім ведучого, у кліпі з’являються учасники 1 сезону романтичного реаліті – Євген Ковтуненко, Олексій Тригубенко, Андрій Рибак, Ілля Рибальченко та Артем Шепель.

Ба більше, до зйомок долучився 64-річний Павло Зібров. Jerry Heil пояснила це тим, що його ім’я римується зі словом любов. Так, головний меседж пісні ЗДН – кохати ніколи не пізно.

“60 років – не вирок, якщо ти молода душею. І ніколи не пізно відправитися на пошуки кохання, адже, як показує Jerry Heil в ролі Jerry Hefner, головною цінністю все одно є любов”, – йдеться в описі кліпу.

Дивіться кліп Jerry Heil — ЗДН:

Читайте також:

KALUSH презентували відео на трек у колаборації з Джеррі Гейл

Jerry Heil (Яна Шемаєва) стала переможницею престижного музичного онлайн-конкурсу

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%