Музичні новини

KALUSH і Jerry Heil випустили кліп на спільну ліричну пісню “Хвилі” (ВІДЕО)

today1 Жовтня, 2021 795

Background
share close

Реп-гурт KALUSH продовжує тішити своїх шанувальників ліричними фітами з українськими співачками. Цього разу тріо презентувало відео на трек у колаборації із відомою виконавицею Джеррі Гейл.

Прем’єра ролика відбулася сьогодні, 1 жовтня, на офіціному YouTube каналі KALUSH. Режисером кліпу став Сергій Чеботаренко.

Зйомки музичного відео відбувалися на Київському водосховищі. У бачимо доволі похмуру картинку. Джеррі Гейл виконує свої партії, пливучи у човні. А лідер KALUSH Олег Псюк – поза бортом, на дошці для серфінгу. Згодом фронтмен опиняється на човні, поруч із Джеррі. А в інших кадрах – знову на дошці. Наприкінці відео Олег зізнається, що плавати у київському морі у вересні було доволі холодно.

“Памятаю як я писав минулої зими в горах свій текст, йшов сам пізнім вечером дивлячись на красиві краєвиди і почав куплет зі слів “а мама каже пізно гуляти буде холодно”.. а потім в наступну осінь прийшлось на зйомці кліпу плавати в Київському холодному морі)) думки матеріальні. Приємного перегляду, цей кліп впртий уваги!” – прокоментував кліп лідер гурту KALUSH Олег Псюк.

Дивіться кліп на пісню KALUSH – Хвилі (feat. Jerry Heil):

Реакція мережі:

Шанувальники KALUSH та Jerri Heil вже встигли засипати виконавців компліментами у коментарях під відео. Зокрема, тішаться, що якісної музики в Україні з кожним роком стає все більше:

  • Ви там прямо штампуєте хіти. Агов призупиніться! Щоб не перегоріти. А Ні жартую. Продовжуйте у тому ж темпі. Молодці;
  • Раніше і не міг подумати що у нас буде так багато української музики;
  • Сьогодні чую крутий продукт! Дуже сподіваюсь, що це початок наповнення кошика крутими й шедевральними треками й відео;
  • Ух, шикарно, так чуттєво і динамічно. Давайте ще;
  • “Бо.Пізно чи рано, всі люди стануть. Випускниками школи життя” Дуже глибока думка. Дякуємо за цю пісню.

Читайте також:

KALUSH і Христина Соловій випустили спільний ліричний трек “Таксі”

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%