Музичні новини

Фіїнка записала нову запальну пісню і одразу відзняла кліп на неї

today13 Жовтня, 2021 771 2 5

Background
share close
  Фіїнка записала нову пісню та ще й відзняла на неї відеокліп на справжньому гуцульському весіллі. 


Композиція називається "Ватра-вогень", а відео до неї знімали на справжньому весіллі. Ось як про процес створення розповідає сама Фіїнка:
 

" Короче,то мій Юрко (чоловік) зробив з кумом татуху з написом «Раз жиєм» і ця фраза надихнула мене про це написати пісню. Основна ідея «Раз жиєм!Набуваймоси, живімо, доки горит ватра.(Ватра - це така моцнєйша метафора)». Ну,от пісню я написала і пішла до хлопців в Юніон рекордс,там всьо зробили найліпше,як Бог приказав. Далі була думка,як має кліп виглідати.Юрко мій каже,шо то треба там здоймати,де найліпше вміют набуватиси. Ну,а то тільки гуцульське вісілє. Я кинула клич в інтернеті і відгукнулось близько 100 весіль!

День, коли всім підійшло по даті і по опису саме весілля було 25-го вересня.Це село Снідавка Косівський район. Вісілє зачєлоси в 20 вечора і аж до рані ми там набувалиси разом з гостями. Я там віступала,а за то мені можно було здоймати всьо ,шо схочу. Зо мнов їхали мої танцювальні дівки,два оператора,Юрко з Олегом(новий наш актор Ліжника).
Та й всьо."

Тож слухайте презентацію на радіо Західний полюс у четвер, 14.10 о 10.20 у Вставай-шоу. То буде вогень!

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%