Музичні новини

Гурт Kozak System випустив свою нову пісню. “Лети (Earth, Wind and Fire)

today29 Травня, 2023 207

Background
share close

Нещодавно гурт Kozak System випустив свою нову пісню. “Лети (Earth, Wind and Fire)” присвячена українським дівчатам, які проявляють неймовірну мужність та відвагу на фронті та в тилу.

Цю пісню написав трубач гурту Сергій Соловій ще під час першого періоду ковіду. Спочатку вона позиціонувалася лише як пісня про кохання та улюблений гурт дитинства Сергія “Earth, Wind and Fire”.

Однак, зараз, коли Україна стикається з повномасштабною війною росії проти України, вона набула нових сенсів та значення.

Відеокліп має особливу мету – вшанувати українських дівчат, які проявляють неймовірну мужність та відвагу на фронті та в тилу. В ньому Earth (Землю) уособлює патрульну поліцейську, Wind (Вітер) – операторку дрону, а Fire (Вогонь) – працівницю ДСНС. Ці три стихії, що об’єднуються, борються за Перемогу та захист України, – йдеться в описі до відео.

У кліпі знялись Бобровська Соломія Анатоліївна – резервістка сил спеціальних операцій ЗСУ; Гнатенко Інна Олександрівна – інспекторка УПП у м. Києві ДПП; Андрющенко Наталія Ігорівна –психологиня ДСНС м. Київ.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%