Музичні новини

Гурт Kiss завершив кар’єру, замість них виступатимуть голограми (ВІДЕО)

today4 Грудня, 2023 55

Background
share close

Легендарний американський рок-гурт KISS відіграв заключний живий концерт прощального туру The End of the Road у Нью-Йорку. Надалі, замість артистів, на сцені виступатимуть їх голограми.

Під час виступу на біс нинішній склад гурту – засновники Пол Стенлі та Джин Сіммонс, а також гітарист Томмі Тайер і барабанщик Ерік Сінгер – зійшли зі сцени, щоб показати свої цифрові аватари. Після цього віртуальний Kiss розпочав виконання пісні God Gave Rock and Roll to You, повідомляє Корреспондент з посиланням на The Washington Post.

Відомо, що аватари учасників KISS були створені компанією Industrial Light & Magic, яка спеціалізується на спец ефектах, у партнерстві із Pophouse Entertainment Group.

“Те, чого ми досягли, було дивовижним, але цього недостатньо. Гурт заслуговує на те, щоб жити далі, тому що він більший за нас”, – сказав фронтмен KISS Пол Стенлі.

Басист Джин Сіммонс додав: “Ми можемо бути вічно молодими й вічно культовими, якщо перенесемося в місця, про які раніше і не мріяли. Технологія змусить Пола стрибнути вище, ніж він коли-небудь робив раніше”.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%