Музичні новини

Крістіна Агілера представила кліп на саундтрек до фільму “Мулан”

today1 Вересня, 2020 271

Background
share close

Американська співачка Крістіна Агілера підігріла цікавість кіноманів до прем’єри фільму “Мулан”. Артистка презентувала саундтрек, в якому показала нові кадри зі стрічки та розкішну сукню в стилі Disney.

Кліп до пісні Reflection з’явився на ютуб-каналі Крістіни Агілери та за лічені дні після публікації зібрав понад 4 мільйони переглядів. У відео артистка позувала у блакитній пишній сукні, яка нагадувала принцес Disney. І такий образ зірки був не випадковим, адже саме до новинки цієї компанії вона записала саундтрек, повідомляє 24 Lifestyle.

У ролику також помістили нові кадри з майбутнього бойовика “Мулан”. На них видно, як головна героїня стрічки проходить шлях від звичайної дівчини в китайській родині до воїна.

Дивіться кліп Christina Aguilera – Reflection (2020) (From “Mulan”):

До однієї з найочікуваніших прем’єр студії Disney прикута чимала увага кіноманів та критиків. Все тому, що вихід стрічки вже кілька разів переносили через пандемію, а остаточна дата в Україні назначена на 10 вересня 2020 року. Відтак презентація саундтреку була прогнозованою.

За сюжетом фільму, імператор Китаю стрімко збільшує військо, щоб протистояти загарбникам. Він наказує, щоб з кожної родини на фронт пішов один чоловік. Та систему вдалось обхитрувати Фа Мулан: дівчина пішла на війну замість свого хворого батька. Відтак на глядачів очікують видовищні сцени боїв, де жінка може протистояти багатьом противникам.

Тизер фільму “Мулан” українською:

Автор: FоMка Ведмеденко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%