Музичні новини

Лідер гурту Massive Attack випустив ремікс на пісню Океану Ельзи “Обійми” (ВІДЕО)

today3 Березня, 2023 116 1

Background
share close

Фронтмен гурту Massive Attack Роберт Дель Ная випустив ремікс на пісню “Океану Ельзи”. Трек назвали Legacy of War Mix.

Трек “Обійми” отримав нове звучання і кліп з кадрами повномасштабної війни. Вакарчук зазначив, що він радий бути частиною цього проекту, пише Уніан Lite.

“Цей трек було випущено для підтримки України. Всі гроші з нього будуть передано для відновлення зруйнованих будинків у Київській області у сприянні з фондами Legacy of War Foundation і UNITED24”, – розповів Святослав Вакарчук.

Також співак зазначив, що він радий бути частиною цього проекту. За словами Вакарчука, він використовує будь-яку можливість, щоб зібрати гроші для українців і розповісти людям про повномасштабну війну в нашій країні.

“Вперше я зустрів Славу в Києві в 2018 році, коли ми грали в Києві, і ми знову почали спілкуватися, коли почалося вторгнення. Я повернувся в Україну з Джайлсом Дьюлі минулого року, щоб на власні очі побачити руйнування, завдані Києву та його передмістям за рік російської військової агресії. Основна мета цієї співпраці-висловити акт громадянської солідарності з народом України та запропонувати матеріальну допомогу найбільш нужденним”, – зазначив Роберт Дель Ная.

До слова, цими словами Дель ная міг випадково проговоритися про те, що він є вуличним художником Бенксі. Існує теорія, згідно з якою саме лідер Massive Attack є таємничим автором графіті по всьому світу. Дель Ная вказав, що був в Україні минулого року, саме тоді у Київській області з’явилися малюнки Бенксі.

Дивіться кліп Slava Vakarchuk, Robert 3D Del Naja – Obiymy (Legacy of War Mix):

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%