Музичні новини

“Настрій: колядувати”: ROXOLANA випустила альбом колядок з українськими зірками

today8 Грудня, 2023 75

Background
share close

Cпівачка ROXOLANA презентувала альбом “настрій: колядувати”. До запису платівки долучилися також і відомі українські артисти.

Разом із ROXOLANA (Роксолана Сирота) над альбомом працювали Monatik, гурт Kazka, Володимир Дантес, піаніст Пилип Коляденко (Kadnay), переможниця проєкту “Голос країни-12” Марія Квітка, повідомляє Слух.

У “настрій: колядувати” є короткі віншування — привітання у віршованій формі, що є складовою вертепу. Їх записали актор та автор проєкту “20:23” Женя Янович, телеведучий Тимур Мірошниченко, учасниця “Тріо різні” та “Жіночого кварталу” Олександра Машлятіна та TikTok-зірка Матвій Брус (хіт “Скоро буде Пасха…”).

“Я була щаслива, коли всі артисти одразу погодились на запис дуетів. Це історія про об’єднання і про традиції, які можуть бути цікаві усім поколінням, про те, що українські давні пісні можуть звучати модно і класно”, — розповідає Роксолана.

Усі спільні пісні Roxolana обирала разом із запрошеними музикантами. Пісню “Виноград” запропонували виконати учасники Kazka, “Небо ясні зорі вкрили”, — Monatik, “Небо і земля нині торжествують” виконувалася разом із Володимиром Дантесом. Першу пісню на альбомі виконали всі виконавці, які працювали разом із Роксоланою над створенням “настрій: колядувати”.

Також співачка з учасниками запису створили однойменний відеопроєкт, премʼєра якого ексклюзивно відбудеться 17 грудня на музичному каналі MEGOGO LIVE та медіасервісі MEGOGO.

Слухайте альбом ROXOLANA – настрій: колядувати:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%