Музичні новини

O.TORVALD випустили трек “Я повернусь”, яким мали завершити свою кар’єру (ВІДЕО)

today1 Грудня, 2023 50

Background
share close

Український рок-гурт O.Torvald представив нову пісню та кліп “Я повернусь”. Вона мала поставити крапку на музичній кар’єрі колективу.

Про розпад гурту планували оголосити на концерті у Львові восени цього року. Причинами були сумніви у тому, чи варто O. Torvald продовжувати музичну діяльність і віддалення учасників один від одного за останній рік. Проте після концертів у Києві вони змінили своє рішення, пише Слух.

На момент зйомок кліпу учасники гурту ще були впевнені, що розпадаються. У “Я повернусь” використані архівні відео O. Torvald, яким понад 10 років. Основну частину знімали на плівку під час концерту в київському Bel Etage у Києві. Режисер — Женя Головатенко.

“O.Torvald уже 18 років, і за цей час у нас були хороші й не дуже періоди. Останній рік був доволі складним для всієї нашої команди: ми змінились, стали проводити менше часу один з одним, думка про закриття проєкту зʼявлялась усе частіше. Ми не розуміли, чи потрібно це все нам, чи потрібна наша творчість людям.

Тож я прийняв рішення закрити гурт, і три концерти в жовтні мали стати останніми. Зі сцени у Львові ми мали сказати, що це був наш останній виступ. Та паразитувати і спекулювати на цій темі до концертів не хотілося… Тіпа, приходьте, це наші останні концерти. Проте, концерти у Києві змінили наше рішення. Наші люди довели нам, що ми ще потрібні, і нам все ще є що сказати”, — прокоментував фронтмен Женя Галич.

Дивіться кліп O.TORVALD – Я повернусь:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%