Музичні новини

Океан Ельзи та KALUSH випустили кліп на спільну пісню “Перемога” (ВІДЕО)

today13 Жовтня, 2021 620 2

Background
share close

Відомий український рок-гурт “Океан Ельзи” випустили спільний кліп разом з KALUSH. Відеороботу створили до пісні “Перемога”.

Кліп на пісню “Перемога” вийшов у день народження “Океану Ельзи”. Адже саме 12 жовтня 27 років з дня заснування гурту, пише Шоубіз 24.

“Нова пісня “Перемога” – це продовження наших, “Океану Ельзи”,​ творчих вилазок в інші жанри”, – розповів лідер гурту “ОЕ” Святослав Вакарчук.

Видання ZAXID.NET написало, як Вакарчук пояснив процес створення кліпу: “Пізніше під час роботи в студії ми з групою зрозуміли, що краще було б залишити мою присутність в пісні так, як я це завжди роблю, а запросити KALUSH та їх продюсерську команду до співпраці, щоб додати елемент хіп-хопу”.

Слова до пісні написали Вакарчук та соліст KALUSH Олег Псюк. Сам лідер “ОЕ” написав музику до пісні та пояснив, як вона зародилась. Зокрема взимку він багато слухав хіп-хопу – від 90-х до сучасної​.

“І в якийсь момент мені склалася рядки​ приспіву: “Шо би тобі не казали, попереду перемога​. Шо би тобі не кричали шакали в слід​, в тебе своя дорога​”​. І зрозумів, що нашому хіп-хопу бути!” – розповів Вакарчук.

Дивіться кліп Океан Ельзи – Перемога (feat. KALUSH):

До речі, щодо дня народження Океану Ельзи, то команда представила на своєму YouTube також і відео, комбіноване з каверів на хіт “Обійми”.

“Нам сьогодні 27! 🎉🎶 І саундтрек нашої спільної з вами любові цього ДН — пісня “Обійми”. Вона звучить на всіх континентах, у сотні країн, на десятках мов. І це відео, створене з ваших каверів на нашу “Обійми”, — найкращий подарунок для нас. Обіймаємо всіх і кожного й дякуємо, що всі роки ми разом. І далі йдемо з ❤️ Ваші Океан Ельзи”, – прокоментували музиканти в описі під відео.

Дивіться відео Океан Ельзи – 27! Обіймаємо вас:

Читайте також:

KALUSH презентували відео на трек у колаборації із відомою виконавицею Джеррі Гейл

Океану Ельзи записав проникливу колаборацію з популярним гуртом Один в каное. Трек отримав назву “Місто весни”

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%