Музичні новини

THE HARDKISS представили атмосферний кліп на пісню “Маяк” (ВІДЕО)

today30 Січня, 2023 89

Background
share close

Відомий український гурт The Hardkiss випустив емоційний кліп на пісню “Маяк”. У композиції, яка була написана ще декілька років тому, йдеться про надію та боротьбу.

Нині ця пісня набула нового змісту для українського слухача. Спершу вона задумувалася як балада, але зараз трансформувалася у драйв, пише ТСН.

“Це дуже енергійна пісня про надію. Надію, яку не можна втрачати навіть у найтемніші часи. Вона – як далекий маяк у темному морі. Кожному з нас потрібно знайти цей вогник та не випускати його з виду”, – прокоментувала Саніна.

Режисером кліпу “Маяк” став креативний продюсер та музикант The Hardkiss Вал Бебко. Це відео гурт знімав під час благодійного туру на підтримку України 2022-го року.

“Ми взяли з собою на гастролі камеру та фільмували найяскравіші моменти. У цей темний час концерти та зустрічі зі слухачами надавали нам сили та підтримку, надихали на роботу, на нову музику. Захотілося запам’ятати та зафіксувати цей емоційний стан. Кліп ми присвятили нашим слухачам, які стали нам опорою та тим самим маяком”, – додала Юлія.

Дивіться кліп THE HARDKISS – Маяк:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%