Музичні новини

Вуличний музикант з України розвернув чотири крісла на “Голосі Польщі” (ВІДЕО)

today13 Вересня, 2022 53 1

Background
share close

Нещодавно у Польщі стартував 13-й сезон популярного вокального шоу “Голос”. У другому випуску до “Сліпих прослуховувань” долучився уродженець Болграду Одеської області, вуличний музикант Євген Пельтек (сценічне ім’я – Mr.Peltek).

Хлопець захопив тренерів проєкту виконанням пісні “It’s Hard To Get Around The Wind” Алекса Тернера і розвернув до себе усі чотири крісла.

Marek Piekarczyk, Justyna Steczkowska, Lanberry, а також Tomson i Baron із гурту Afromental не стримували своєї зацікавленості співом Євгена з перших секунд виступу, а потім приєдналися до нього на сцені, щоб разом заспівати “Knockin’ On Heaven’s Door” Боба Ділана у версії Guns N’ Roses.

Останні 6 років Євген Пельтек пише власні пісні у стилі інді-поп та інді-рок. З гітарою він об’їздив всю Україну та 12 країн Європи. У візитівці для телешоу музикант заявив, що хоче взяти в ньому участь, бо вважає Польщу братерською країною. А також нагадав світу, що зараз кожен українець живе під прицілом російських ракет і що про це не варто забувати.

“Ми маємо важливу місію: говорити всюди про війну та наголошувати, що Україні потрібна допомога. Зараз я живу в Івано-Франківську і співаю там разом зі своєю дівчиною. 30 відсотків від заробітку з вулиць ми жертвуємо українській армії, намагаємось допомагати як можемо”, – розповів музикант журналістам телепроєкту.

Свій шлях у “Голосі Польщі” Євген продовжить у складі команди співачки Lanberry. А на майбутнє має амбітні плани: випустити свій альбом, влаштовувати концерти в Європі, збирати кошти на допомогу Україні і нести нашу культуру всьому світові.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%