Війна в Україні

“путін краде українських дітей”: зірка “Людей Ікс” закликав дати допомогу Україні

today12 Квітня, 2024 14

Background
share close

Актор Лієв Шрайбер провів акцію біля Капітолія.

"путін краде українських дітей": зірка "Людей Ікс" закликав дати допомогу Україні

Амбасадор платформи UNITED24 Лієв Шрайбер провів потужну акцію на підтримку України. Зірка “Людей Ікс” показав біля Капітолія в Вашингтоні фото дітей, яких росія вкрала з території України. “путін краде українських дітей”, – йдеться у підпису до цих знімків.

Лієв Шрайбер зазначив, для чого проводить цю акцію.

“Минулого вечора ми розмістили потужне послання біля Капітолія, нагадуючи законодавцям, що поки вони залишаються в глухому куті щодо законопроєкту про допомогу Україні, тисячі українських дітей забирають з родин та країни. Підтримка України в її боротьбі за свободу – це справа рук американців”, – написав актор.

Зазначимо, що зараз на Сенат США відбувається безпрецедентний тиск. Зірки з платформи UNITED24 також нагадали, що Україну варто підтримати.

УКРАЇНА БОРЕТЬСЯ ОДНА, НЕ ПРОСИТЬ ВВЕСТИ АМЕРИКАНСЬКІ ВІЙСЬКА. ТЕ, ЩО АМЕРИКА ПОВИННА ЗРОБИТИ ДЛЯ ПІДТРИМКИ УКРАЇНИ, – ЦЕ МІНІМУМ, – НАПИСАЛИ ВОНИ.

Нагадаємо, раніше ми писали, як Україну підтримала зірка серіалу “Район Беверлі-Гіллз”.

Габріель Картеріс в Україні знають, як зірку культового в 90-ті серіалу “Беверлі-Гіллз 90210”. Через платформу UNITED24 зірка нагадала всьому світу, що наша країна зараз виборює свободу та демократію.

Габріель Картеріс звернулась до українського народу.

Я ХОЧУ, ЩОБ ВИ ЗНАЛИ, ЩО НЕ САМІ, – КАЖЕ АКТОРКА.

Зірка серіалу “Беверлі-Гіллз 90210” також звернулась до всього світу. Картеріс закликала небайдужих громадян донатити на допомогу українцям та закликати владу своїх країн не забувати про Україну.

ЯКЩО НЕ ЗАРАЗ, ТО КОЛИ? ЯКЩО НЕ МИ, ТО ХТО? – КАЖЕ АКТОРКА.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%