Новини кіно та ТБ

I’m the Scatman: Про популярного у 90-х музиканта Скетмена Джона знімуть байопік

today30 Березня, 2023 126

Background
share close

Про американського джазового музиканта Скетмена Джона (справжнє ім’я Джон Ларкін) знімуть біографічну стрічку. У фільмі покажуть архівні кадри з життя та історію про те, як він подолав заїкання і став популярним.

Наразі невідомо, хто зніме фільм та зіграє Скетмена Джона, однак сценаристами виступлять Стівен Базілоне (“Спільнота”, “Ґолдберги”) та Енні Мебен (“Правдива терапія”). У фільмі торкнуться етапу боротьби музиканта з заїканням, знущань над ним, насильства вдома, наркоманії та алкоголізму. Також етап, коли він переборов залежність і зустрів своє кохання у реабілітаційному центрі, інформує Слух.

Одним із продюсерів фільму виступить Манфред Цахрінгер, менеджер Скетмена Джона. Творці стрічки матимуть доступ до всієї музичної бібліотеки музиканта.

Скетмен Джон — американський джазовий музикант, що страждав заїканням. Він отримав популярність у 1994 році через пісню Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop). За свої альбоми та сингли отримав 14 золотих та 18 платинових нагород. Також здобув нагороду імені Енні Ґлен за неабиякий вклад у допомогу заїкам. У віці 57 років музикант помер від раку легень.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%