Новини

Обличчям журналу Vogue Ukraine стали відомі українські спортсменки

today22 Жовтня, 2023 93

Background
share close

Українські спортсменки Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх та Ольга Харлан з’явились у жовтневому номері видання Vogue Ukraine. Читачі вперше побачать зірок спорту в нових несподіваних образах.

Еліна Світоліна, Ольга Харлан та Ярослава Магучіх стали головними героїнями спортивного сезону 2023 року. Друковане видання Vogue Ukraine Edition вперше у своїй історії присвятило три обкладинки зіркам українського спорту.

Видання зазначає, що героїні нового випуску не тільки демонструють потужні результати в кар’єрі, а й формують нову повістку на міжнародній арені. Осінній Vogue Ukraine Edition вийде з гаслом “Воля до перемоги”.

Еліна Світоліна в інтерв’ю журналу розповіла про тріумфальне повернення на корт, свій благодійний фонд, який підтримує юних обдарованих тенісистів, а також про участь у фандрейзинговій платформі United24.

Найтитулованішу українську тенісистку Еліну Світоліну, попри її щільний графік тренувань, ми зняли в Нью-Йорку. В Європі та США сфотографували олімпійську чемпіонку з фехтування Ольгу Харлан та чинну чемпіонку світу зі стрибків у висоту Ярославу Магучіх, – зазначили у Vogue Ukraine.

Еліна Світоліна - фото 532792

Еліна Світоліна / Vogue

Українська фехтувальниця Ольга Харлан на сторінках журналу розповіла про скандальну дискваліфікацію на ЧС-2023, коли вона відмовилася тиснути руку росіянці.

Це специфіка спорту і мого характеру: не можу зжитися з несправедливістю, – сказала Ольга.

Ольга Харлан - фото 532793

Ольга Харлан / Vogue

Чемпіонка світу Ярослава Магучіх повідомила про свої успіхи, зокрема завоювання дебютного золота ЧС в кар’єрі. А також про підготовку до Олімпіади-2024.

Ця поїздка була особливою – і для моєї країни, яка переживає важкі часи, і для мене особисто. Я відчула, що прийшла та мить, коли я маю брати золото, – розповідає спортсменка.

Ярослава Магучіх - фото 532794

Ярослава Магучіх / Vogue

Осіннє видання Vogue Ukraine Edition виходить друком 24 жовтня та доступне для передзамовлення.

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%