Новини

Пол Маккартні вийшов на сцену з українським прапором на концерті в США

today3 Травня, 2022 204

Background
share close

Британський музикант, один із засновників легендарного гурту The Beatles Пол Маккартні підтримав Україну. Журналіст The Independent Ендрю Банкомб, який був присутній на шоу в Спокані (штат Вашингтон), повідомив, що бачив, як 79-річний співак виніс прапор на сцену наприкінці виступу.

Відео та фото з концерту поширились мережею. Наприклад, користувачка Twitter Christa Hazel поширила світлину, підписавши “Пол Макккартні закінчив першу ніч туру #GetBack у Спокані, підтримуючи #Україну”.

Крім того, Маккартні виконав композицію I’ve Got A Feeling із віртуальним Джоном Ленноном. “Возз’єднання” рок-ідолів The Beatles стало можливим завдяки комп’ютерним технологіям – режисер Пітер Джексон зумів відокремити звук і зображення з архівних відео так, щоб вийшов ефект присутності Джона Леннона.

Раніше Маккартні уже згадував та підтримував Україну. Ще у лютому на його сторніці у Twitter з’явився допис, де співак згадує візит до Україні. На світлині він теж тримає прапор України, але на Майдані Незалежеонсті.

“Згадуємо, як грали для наших друзів в Україні на Майдані Незалежності у 2008 році, і думаємо про них у цей тяжкий час. Ми посилаємо свою любов і підтримку”, — написав він.

Музиканти усього світу підтримують Україну. Зокрема такі гурти та виконавц як Green Day, Imagine Dragons, Bring Me the Horizon, Louis Tomlinson, Franz Ferdinand та Nick Cave, скасували свої заплановані виступи в Росії на знак протесту проти повномасштабного вторгення російської армії.

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%