Світське життя

Сергій Притула вперше розповів, чи повернеться він до розважальних ТБ-проєктів

today1 Січня, 2023 87

Background
share close

Ведучий подякував усім, хто мав відношення до його кар’єри

Сергій Притула
Сергій Притула © facebook.com/serhiyprytula
Телеведучий, волонтер, засновник благодійного фонду Сергій Притула в розмові з Машею Єфросиніною вперше дав чітку відповідь на запитання, чи планує він повертатися на телебачення до розважальних проєктів. У новому випуску “Іспит. Нова реальність” Притула сказав, що раніше він припускав варіант повернення на телебачення. 

Перебування перед камерою заточене на те, щоб викликати у людей позитивну емоцію, посмішку, сміх, регіт, змусити їх аплодувати, викрикувати: “От, блін, молодець!”. А для цього ти повинен мати всередині себе щось, що генерує такий посил. Ти маєш заходити у кадр на абсолютному позитиві, причому байдуже, що відбувається у твоєму житті. І у мене дуже прокачані ці скіли,

— сказав Притула.

Притула подякував людям, які колись стали для нього провідниками у світ телебачення та додав, що він із великою радістю прожив 17 років кар’єри телеведучого.

У попередніх інтерв’ю на запитання про моє майбутнє на ТБ я відповідав: “Давайте почекаємо, поки закінчиться війна, а потім я прийму рішення”. Але сьогодні, спираючись на деякі речі, які відбулися за останніх кілька тижнів, я можу тобі з упевненістю сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи,

— підкреслив Притула.

 

Додамо, раніше Сергій Притула оголосив черговий збір грошей. На цей раз фінанси потрібні для того, щоб відремонтувати трофейну техніку.

 

 

Автор: #РадіоЮля

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%