Музичні новини

Адель презентувала нову пісню вперше за 6 років (ВІДЕО)

today15 Жовтня, 2021 480

Background
share close

Британська виконавиця після довгої паузи у кар’єрі повернулась до своїх прихильників з новими композиціями. Вже через місяць слід очікувати на її новий альбом “30”, а поки вона презентувала свій перший відеокліп та пісню Easy On Me.

Прем’єра пісні відбулась опівночі 15 жовтня на усіх музичних платформах. Зокрема на ютубі менше ніж за пів доби відео переглянули 14,5 мільйона разів та залишили тисячі відгуків. Окрім цього, вона встановила світовий рекорд – відео кліпу дивились одночасно 300 тисяч людей. А за 3 хвилини композиція очолила американський iTunes, пише Шоубіз 24.

У новому відео британська зірка постала неймовірно схудлою, адже за ці роки їй вдалось зменшити вагу на 45 кілограмів. У кліпі Адель показує зміни, які наче відображають її життя: спочатку у чорно-білому відео вона їде в автомобілі з причепом, згадуючи минуле, та везе спаковані речі. А вже на кольорових кадрах вона постає новою та щасливою.

Додамо, що її новий альбом, прем’єра якого відбудеться 19 листопада, присвячений 30-річчю артистки. Навіть назва платівки буде символічною – “30”. Попередні три альбоми Адель також мали назви “19” (2008 року), “21” (2011 року) і “25” (2015 року) – відповідно до віку, в якому вона над ними працювала. Схоже, у четвертій платівці співачка розповість про переломний період свого життя – розлучення з чоловіком Саймоном Конекі.

Дивіться кліп Adele – Easy On Me:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%