Музичні новини

alyona alyona & Jerry Heil випустили концертну версію пісні Teresa & Maria з хором (ВІДЕО)

today30 Квітня, 2024 32

Background
share close

Вийшла концертна версія пісні alyona alyona & Jerry Heil Teresa & Maria, з якою вони вже 7 травня представлять Україну в першому півфіналі “Євробачення-2024”. Відео знімали на сольному концерті Jerry Heil.

Відео на концертну версію пісні у виконанні з хором вийшло у межах шоу Eurovision… A Little Bit More! на офіційному ютуб-каналі Eurovision Song Contest, повідомляє Суспільне Культура.

“Для нас було важливо відчути масштаб цієї пісні, адже за неї проголосувало понад 720 тисяч людей по всій Україні. Її виконання на концерті у Києві — це була концентрована любов. Ми хотіли трошечки змінити пісню, але зробити це так, щоб вона при цьому лишалася впізнаваною”, — розповіла Jerry Heil.

Реперка alyona alyona висловила сподівання, що і на самому “Євробаченні” з артистами співатиме вся зала — так само як на київському концерті й останніх виступах у Європі, та додала, що разом із Jerry Heil вони будуть всіма способами нагадувати про Україну.

“Музика — це м’яка сила, і цією силою ми намагаємось показати не тільки якою прекрасною може бути українська пісня у виконанні двох жінок, а й насправді нагадати про нашу країну, аби люди почули, як голосно ми говоримо про те, що світ потребує єднання”, — додала вона.

Дивіться відео alyona alyona & Jerry Heil – Teresa & Maria (Live Choir Version):

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%