Музичні новини

Кантрі з роковим звучанням: Бумбокс презентували новий трек “Фіртка” (ВІДЕО)

today28 Березня, 2024 27

Background
share close

Український гурт “Бумбокс” представив композицію “Фіртка”, записану за два дні в берлінській студії Trixx. Музиканти описують її як найбільш незвичну зі своїх пісень. 

“Американська музика, яка зіграна українцями і записана німцями”, – каже про нову композицію лідер гурту Андрій Хливнюк, пише Еспресо.

Музикант зазначає, що майже кантрі на початку змінюється потужним роком, в який вплетені скрейчі і семпли діджея Валіка.

“Фіртка” – пісня без будь-якого підтексту, просто пісня про любов, з янголами, чортами, блюзом і фанком. Тобто зі всіма складовими, на яких повинен бути побудований справжній рок-хіт”, – уточнює Хливнюк.

Стас Гуренко, побратим Хливнюка по підрозділу патрульної поліції “Софія”, режисер кліпів “Бумбокса”, радий, що він не тільки виступив композитором і другим гітаристом, але й примудрився зняти кліп на “Фіртку” в проміжках між бойовою роботою і гастролями.

“Неймовірне відчуття – ми ставимо світло, я працюю за камерою, всі навколо сміються… Потім затемнення, і ми виписуємо штрафи окупантам”, – поділився Гуренко.

3 квітня “Бумбокс” у Ванкувері зіграють перший концерт в рамках North American Дронотур 2024. Донати, доходи від продажу квитків і мерча підуть на закупівлю спорядження і БПЛА для Сил оборони України.

Дивіться кліп Бумбокс – Фіртка:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%