Музичні новини

Донька продюсера Юрія Нікітіна випустила анімаційний кліп про війну в Україні (ВІДЕО)

today2 Листопада, 2022 177 1

Background
share close

Старша донька зіркового подружжя Юрія Нікітіна і Ольги Горбачової Поліна вирішила йти по стопах своїх батьків і займатися музикою. Зараз вона випустила свою дебютну композицію, що отримала назву “Gotham”.

Кліп повністю анімований. Ілюстратором виступив українець Іван Кипибида. Він зобразив у відеороботі зруйновані російськими окупантами міста і села, ракети, що летять в житло мирних жителів, метро, в якому ховаються люди, російська військова техніка на вулицях наших міст з російською свастикою, пише Уніан.

“Так меланхолійна мелодія Мартіна затягнула Нору в темний світ міста Готхем, де діяв Бетмен. Вона написала текст до пісні, щоб передати світові меседж, який люди б на Заході легко зрозуміли: Gotham – це місто-привид, в яке Росія намагається перетворити українські міста”, – прокоментувала Поліна Нікітіна.

Вона уточнила, що пісню записувала без професійного обладнання.

“Gotham” записувався буквально під ковдрою при відсутності професійного обладнання і збирався друзями по всьому світу в різних часових зонах. “Gotham” має стати справжнім саундтреком до цього Хеллоуїна. Для тих, хто його святкує. Світ не повинен забувати, що поки вони популяризують свято страху через свою фантазію, найстрашніше відбувається в реальному житті кожного українця”, – додала Поліна.

Продюсером кліпу виступив батько дівчини Юрій Нікітін.

Дивіться кліп Nora Polinnia (feat. Martin Nikov) – Gotham:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%