Музичні новини

Фанати Брітні Спірс зіпсували музичне повернення Джастіна Тімберлейка

today29 Січня, 2024 63

Background
share close

Днями американський виконавець Джастін Тімберлейк презентував новий трек Selfish. Це перша композиція за останні п’ять років мовчання співака. Втім, не обійшлося без інцидентів.

Selfish вийшла після зізнань Брітні Спріс у своїй автобіографічній книзі. Жінка написала, що під час стосунків з Джастіном у 2002 році, він змусив її зробити аборт. Ця новина наробила чимало галасу серед шанувальників зірки, пише Уніан Lite з посиланням на Entertainment Weekly.

Вони почали відверто хейтити нову композицію Тімберлейка, не дають їй поширюватися у чартах та порівнюють з піснею Спірс, яка має однойменну назву.

Все почалося з жартівливого посту у твіттер-акаунті Britney Stan. У ньому було написано, що Брітні випустить “нову” пісню “Selfish”, яку варто підтримати. Фани так і зробили та запустили хештег #BritneySpearsSelfish. Ці дії значно підняли старий трек співачки і перешкодили Тімберлейку вийти у топи. Також прихильники купують “Selfish” у виконанні Брітні Спірс в iTunes та активно слухають у стрімінгових сервісах.

До речі, днями все ж таки цій пісні вдалося випередити Тімберлейка та вийти на перше місце багатьох чартів.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%