Музичні новини

Каньє Вест презентував альбом Donda 2 грандіозним шоу (ВІДЕО)

today23 Лютого, 2022 315

Background
share close

Каньє Вест презентував Donda Experience – це шоу з прослуховуванням його нового альбому Donda 2. Подія відбулася 22 лютого на стадіоні LoanDepot Park у Маямі.

Відповідне відео вже опублікували на YouTube (вмикайте з 2:40:00 — до того звучить серцебиття з візуалізацією), інформує Слух.

За форматом концерт нагадував третю і фінальну презентацію минулорічного альбому Donda, коли на стадіоні в рідному Чикаго репер побудував копію свого будинку дитинства і підпалив його.

З цього розпочався й концерт Donda Experience, який продовжився ходінням Каньє по воді навколо будинку, програванням треків з нового альбому (приблизно 20) та виступом його госпел-хору Sunday Service Choir.

Також “сцену” з Каньє розділили учасники запису альбому. Серед них були Pusha T, The Game, Migos, Jack Harlow, Alicia Keys і Fivio Foreign. На Donda 2 також можна буде почути треки з Don Toliver, Baby Keem, Future, Playboi Carti та іншими, але це не точно.

Під кінець шоу прозвучало кілька пісень з альбому Donda в дещо зміненому звучанні. Тут до Каньє приєдналися рокер Мерілін Менсон і репер DaBaby — обидва довгий час перебувають під публічним осудом через звинувачення у сексуальному насиллі та гомофобних коментарях відповідно.

Дивіться відео DONDA EXPERIENCE PERFORMANCE:

Каньє обіцяв випустити альбом 22 лютого. Наразі невідомо, коли та в якому форматі вийде Donda 2. Нещодавно він заявив, що альбому не буде на цифрових платформах і що послухати його точно можна на особливому плеєрі артиста вартістю $200.

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%