Музичні новини

KOLA і Parfeniuk випустили запальний спільний трек “Температура” (ВІДЕО)

today22 Липня, 2024 50

Background
share close

Українські артисти KOLA та Parfeniuk презентували спільну пісню під назвою “Температура”. Трек із літнім вайбом занурює слухача у стосунки пари, яка опинилася на межі розриву, але все ж таки намагається їх врятувати.

Артисти намагалися показати слухачам, що навіть коли почуття здаються зниклими, є шанс знову розпалити вогонь і знайти спільну мову, пише Уніан Lite.

“Ця пісня – мантра для всіх, хто відчуває, що любов згасає, але варто шукати спосіб її відновити. Важливо не опускати руки, а пам’ятати, що навіть найменша іскра може запалити вогонь. Вона про те, як важливо зберегти тепло у стосунках і не дати почуттям охолонути”, – розповіла KOLA.

Артисти вже встигли представити і спільний кліп на пісню “Температура”, що заслуговує окремої уваги. Відео було створене з ефектом реферсивних знімань. У кліпі артисти відійшли від шаблонної сексуалізації головних героїв, продемонструвавши емоційну побутову сварку. У відео KOLA та Parfeniuk постали перед глядачами в образі типової пари 70-х.

“Кожний фіт – це для мене потужний енергетичний заряд. Новий сингл з KOLA – це про температуру в серці. Особлива історія, яка, попри мінорні сенси, звучить дуже оптимістично, адже після темряви на нас завжди чекає світло. Пісня, яка навчить розпалювати вогонь у стосунках”, – поділився Parfeniuk.

Дивіться кліп KOLA & PARFENIUK – Температура:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%