Музичні новини

Легенди поп-панку Sum 41 випустили прощальний альбом Heaven :x: Hell

today1 Квітня, 2024 18

Background
share close

Канадський поппанк-гурт Sum 41 презентував новий альбом Heaven :x: Hell. Платівка повинна стати останньою в історії колективу.

Загалом, альбом містить 20 композицій і складається з двох частин: поппанк-музики у Heaven (“Небеса”), і хеві-металу в Hell (“Пекло”), повідомляє Еспрессо з посиланням на Consequence.

Альбом вийшов після того, як ветерани панку оголосили в травні 2023 року про розпад гурту після 27 років його існування.

“Мені подобається Sum 41, те, чого ми досягли, що витримали та створили разом, тому я хочу завершити його. Було стільки разів, коли ми могли розійтися. Чомусь ми продовжували бути разом. Я пишаюся цим. Настав правильний час піти”,  — сказав у заяві вокаліст Дерік Віблі.

Тоді ж музикант оголосив про прощальний тур гурту, який триватиме до 2025 року.

“Я вкладаю всю свою енергію в те, що попереду. Це буде найбільший тур у нашому житті, і я хочу зробити це найкраще шоу, яке ми коли-небудь робили. Це воно”, – наголосив Віблі.

У рамках масштабного міжнародного туру Tour of the Setting Sum вони відіграють концерти в США та Європі, а завершать його в Канаді.

Також разом із релізом Sum 41 опублікували кліп на трек Dopamine.

Дивіться кліп Sum 41 – Dopamine:

Автор: Іларіон Іваненко

Rate it

Слухай так, як тобі зручніше

0%